Fredag

Idag blev det en spontantripp till Luleå ;) Fredrik ville på Biltema och köpa sig nya vindrutetorkare å så.. Så aa, det blev att vi hoppade in i Goffen och brummade iväg till Luleå :)
Första stoppet blev Dollar Store, hade kunnat köpa hur mycket som helst därifrån, då jag älskar billigt krimskrams! Men eftersom jag är ganska fattig just nu så blev det inte att köpa något. Fredrik var snäll och lät mig plocka lite ben åt hundarna som han betalade för :)
Nästa stopp blev Biltema, Fredrik plockade på sig vindrutetorkare åt Goffen och 123:an. Under bilresan bad Fredrik mig att påminna honom att han skulle ha en grej, och jaa, både han och jag hade glömt bort vad de var han skulle ha så vi fick gå omkring som idioter och fundera på vad han skulle ha xD haha. Eftersom jag är bäst, så kom jag ju på att det var en generatorrem till Goffen ;)
For på Willys och handlade lite mat. Alltid bra att passa på att handla mat när man är där.
Käkade på Korvgubben innan vi styrde bilen hemåt.
Blev att stanna i Råneå och träffa världens bästa Löken :) Idag var han så jävla klockren! haha. "Jag tror inte det kommer hålla mellan oss" :D haha. Det skulle vara "dem" men blev "oss" :D Nu såhär verkar det ju inte så roligt, men när han sa det lät det så förbaskat bra! :D

Här hemma har vi typ bara hunnit packa upp grejerna, sätta på plats den nya termometern och gnälla på att Lotus ben luktar vidrigt :p

Nå, nu ska jag väl ta och kolla igenom de frågorna jag har kvar att göra inför tisdag :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0