Torsdag

Skönt att man vaknade hyffsat tidigt idag, då har man hunnit göra lite roliga grejer :)
Vaknade nio, men tog mig inte upp ur sängen förrän efter halv tio, sängen var bara för mysig ;)
Fixade hundarna först, som vanligt :) Hundarna är alltid prio ett när jag vaknar på morgonen, släppa ut dem på gården för morgonkiss medans jag klär på mig, och sedan frukost åt dem :)
När jag var klar med allt så for jag iväg och hämtade Gabbi och så åkte vi till Kalix :) Blev lunch på kina :) Varit sugen på kinamat i flera dagar nu, så det satt fint i kistan! :)
For runt på lite olika affärer, fanns lite grejer jag behövde köpa :) Stannade och fikade på Gallerian, där hittade jag första julklappen för i år! Gick sedan vidare på lite fler affärer och hittade då julklapp nr 2! :) Då har jag minst 6 st kvar :)

Får se vad man gör resten av dagen.. I normala fall skulle jag suttit och väntat på att Fredrik ska komma hem, men han ringde i morse och sa att han hade tråkiga nyheter.. Trodde först att det var något riktigt allvarligt, men var bara det att han måste jobba över, så han kommer inte hem förrän imorgon :( Känns förjävligt, eftersom vi redan kommer ses mycket mindre den här helgen.. Men men.. Inget man kan göra åt det. Jobb är ändå ett jobb, och det är något Fredrik är seriös med :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0