Torsdag

Roligt att stressa på morgonen för att komma i tid till skolan, men för att sen mötas av schemat på skolan, som visar att det är estetiskt först efter lunch, och estetiska har jag ju redan gjort bort. Jävla piss skit vad onödigt det kändes!
Nå, stannade kvar på skolan ett tag, men åkte sedan hem för att plugga lite. Har fått lite grejer gjorda, men finns fortfarande mycket kvar.. Har ett helt A4 papper med saker jag måste göra. Gjort en lista med punkter, så att jag inte ska missa något. Känns förjävligt, när jag väl fått stryka en punkt, då dyker det upp en ny! Känns som att jag aldrig kommer göra klart den där listan..

Näe, ska göra klart de sista frågorna på denna uppgift. Fredrik åkte hemifrån bara för att jag skulle få plugga ifred, han har en tendens till att störa mig med sitt prat varje gång jag ska plugga, eller visa en massa saker på youtube eller Garaget..

Kommentarer
Postat av: Mia

Hehe det där med att han åker bort när du ska plugga känner jag igen.. ;P Vanligtvis går det bra att henke är hemma när jag pluggar, men ibland brukar han åka iväg när jag ska tentaplugga då det kan behövas. :) Annars pratar vi, o så ska han visa något åt mig osv. Så känner igen det där, hehe ;p

2011-05-27 @ 14:17:52
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0