Tisdag

Blev en del gjort igår ändå, men tycker samtidigt att jag satt vid tv:n och datorn lite för mycket.
Målade de två "rutorna" i taket som behövde ett sista varv. Bara en ruta kvar nu! Men den måste man vänta med, för fläkten måste tas bort innan, enligt Fredrik. Han går i sina egna tankar och har planer på att köpa en ny fläkt. Vi får väl se hur det blir med den saken.
Målade även murstocken ett sista varv, blev såå fint!
Nu är det inte mycket kvar att göra i köket! En vägg ska målas, skåp inhandlas och skruvas upp, sen är det i princip klart! :) Ska bli sååååå skönt!
Vad gjorde jag mer då? Kollade på kissebebisarna igen, tror det är 3 hanar och 1 hona. Skulle kunna sitta och hålla i bebisarna hur länge som helst, men jag får låta bli för Sigrids och ungarnas skull :p hehe. De måste ju få vänja sig sakta men säkert :)
Pusslade en del igår också, men nu känns det som att jag har kört fast. Inte så jätte mycket kvar nu, men ändå så pass mycket att jag tycker att det känns hopplöst att bli klar..
Somnade tidigt igår, låg i sängen redan vid tio tiden! Visste inte alls vad jag skulle hitta på, så ja, då var det bara sängen kvar. Låg där och lyssnade på bebisarnas smaskande :) Mysigt :)

Sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på.. Är som småsugen på våfflor, men orkar inte stå och göra våfflorna.. Tror nästan jag gör de ändå, har inte ätit frukost och börjar bli riktigt hungrig ;p


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0