Söndag

Varit hos mamma en sväng idag, fick Ronja med mig hem på köpet ;p Hon sover här till imorgon, så hon kommer inviga soffan ;p hehe.
Vi firade mig lite i förskott, tårta osv :)
Suttit hos mamma och letat klänning till studenten, men inte hittat någon fin ännu :( Eller fina har jag hittat hur många som helst, men vill ha en vit, och det finns det knappt några.. Får fortsätta letandet :)
Hade mamma och mommo som smakråd, de har verkligen samma smak som mig när det kommer till klänningar :) hehe.
Kollade även på balklänningar, velar fram och tillbaka över balen. På ett sätt så känns det så förbaskat onödigt att lägga pengar på en klänning som man bara kommer att använda en gång, och om jag går balen med Fredrik så måste han få sig en kostym, vilket inte heller är gratis. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Får även en skräck känsla i kroppen bara jag tänker på det, alltså att gå där en massa folk ska stå och glo på mig och kommentera hur jag ser ut osv. Scenskräck, skulle jag vela kalla det, och Fredrik känner samma sak. Så jag kommer mest troligt skita i det.

Näää, nu ska jag fortsätta leta efter min perfekta studentklänning :) hehe. Så svårt att beställa, då det alltid blir fel storlek. Får hoppas att jag hittar någon, vill inte vara ute i sista sekund.
Och ja, så måste jag ju ta och bestämma mig för om jag ska gå balen.. hoh hoh vilka beslut man måste ta..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0