Kväll

Men fyfan vilken jävla träningsvärk jag har i benen fortfarande! Blev efter ridningen och det vill fan inte ge sig. Stel som en jag vet inte vad, kan knappt röra benen, att gå är en riktig plåga. Promenaden tidigare idag gjorde då inte saken bättre. Nå, ska inte gnälla över det egentligen, var skit roligt att rida och promenaden idag var ju skön :)

Varit på kina idag också med Fredrik, Gabbi, Ricke och deras Elias :) Nom nom! Dock verkar min mage inte riktigt hålla med mig, gör lite ont.
Skulle tagit efterrätt, men vi fick vänta så fruktansvärt länge på maten, så vi beslöt oss för att det fick räcka. Satt i typ 50 minuter och väntade på förrätten, sedan fick vi sitta i 20-30 minuter till och vänta på varmrätten. Folk som kom 30 minuter efter oss fick till och med maten före oss! Förstår inte riktigt hur dem har lagt upp sin servering :S
Efter maten var vi hemma en stund för att släppa ut hundarna, sedan åkte vi till Gabbi och Ricke. Blev att sitta och kolla på valparna ett tag, sedan såg vi på tv :) Trevligt!

Är trött som fasen, så ska dricka lite cola och se på tv. Förhoppningsvis vill Fredrik vara lite söt och byta kanal så vi kan se på något som båda vill se på :) hihi

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0