Helt galen

Var in till Kalix, blev väldigt besviken när jag kom in på garnaffären, mitt svarta garn var helt slut :( Buhuu. Skulle kanske komma på fredag, men får nog "glatt" vänta tills måndag. Skit.
For på DM och köpte hö åt svinen, när vi skulle hoppa in i bilen fick jag den ljusa idén om att jag skulle stadsträna Lotus! Hade som tur var med mig kopplet, så jag kopplade honom och så började vi traska iväg mot Druggen, jag och Fredrik hade bestämt oss för att mötas där :)
Gick skitbra! Bättre än förväntat i alla fall! Ibland drog han till i kopplet när han sniffade iväg efter något. Eller när vi passerade folk, för han skulle fram och nosa på dem. hehe. Har inte stadstränat honom på länge så han vet ju inte bättre :) Men ska börja göra det oftare så att han lär sig att man inte går fram till folk :)

Här hemma har jag busat med Lotus i snön, ojoj vad roligt han tycker att det är! Han är som en delfin i vattnet! Han hoppar, han dyker, han kryper igenom snön och är helt galen! Är så roligt att se honom leka i snön :)
På ett ställe var det djup snö, och han dök så långt ner i snön så till slut såg man bara hans lilla svansstump kika fram! :D haha.

Ska nu gå och gräva i kylen efter något att äta. Tjockisen är hungrig!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0