Torsdag

Känns som att jag snart kommer vara tvungen att kapa av mig huvudet, vilken jävla huvudvärk jag har! Hann inte vara vaken mer än kanske 2 timmar så kom huvudvärken.. Den stoppade mig inte, gick ut och skottade gården (helt i onödan känns det som, började vräka ner snö mindre än en timme efter att jag la bort snöräven).

Trotsade huvudvärken lite till och for till Gabbi som planerat för att lära känna hennes häst lite :) Vi tog en liten promenad så att jag fick se hur han beter sig :) Gick ju hur bra som helst :)
Bara jag som är nojig, eftersom jag inte hållt på med hästar på flera år, och slutade lite hastigt och lustigt på ridskolan efter att jag ramlat av under en hopplektion. Tror inte jag red många lektioner efter det, så hann inte jobba på rädslan.
Men Ragge var hur snäll som helst, så det kommer gå bra att rida honom :) Ramlar jag av så är det mitt egna fel :) haha. Tar nog ett tag innan jag byggt upp min balans på hästryggen igen :)
Verkligen roligt att Gabbi frågade om jag vill börja rida Ragge :) Klart att jag vill försöka iallafall :)

När jag kom hem kastade jag mig i soffan, lyckades somna efter många om och men. Huvudvärken är inte att leka med! Men hann inte mer än vara vaken några minuter så var huvudvärken tillbaka. SKIT.
Tur att Fredrik kommer hem idag så jag får lite massage. Förbannade axlar och nacke som ska hålla på och spöka. Tror egentligen det handlar om att jag stressar upp mig själv, och börjar då spänna axlarna. :(

Nå. Ska nog försöka hitta något att äta. Måste sen försöka plugga lite, även om jag helst bara vill trycka huvudet i kudden igen.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0