Söndag

Vad har hänt idag då?
Har inte blivit så mycket gjort. Fredriks fasters man var här och kopplade in elen åt oss i köket :) Det tog några timmar så då orkade man inte göra så mycket. Skönt nu när man äntligen kan tända taklampan i köket! Och när jag äntligen fått tillbaka mina vägguttag vid fönstrena så jag kan ha mina lampor i fönstrena :D Måste bara köpa nya fönsterbrädor till 2 fönster :) Kanon!
Nu är de det roligaste kvar att göra i köket! Byta skåpen, kakel osv osv osv :D
Jag och Fredrik satt och planerade lite medans vi väntade på middagen som var i ugnen, och vi kom fram till att vi ska ha som mål att vara klara med köket till sommaren :) Sedan så hoppas vi på att jag får sommarjobb så vi kan byta brädfodringen på huset också :)
Då kan man ju fråga sig varför vi tar så lång tid på oss med att göra klart köket.. Jaa, svaret är lätt. Jag har inte så jätte mycket pengar och Fredrik är inte så sugen på att lägga alla sina pengar på köksrenovering, så vi sparar och tar det som de kommer :)

Har väl inte hänt nå mer idag, förutom att jag satte igång och pluggade när Kjell och Alf åkte härifrån. Gjorde middag och tagit en snabbdusch.
Ska ta mig en skål med vaniljglass och jordgubbar innan jag fortsätter med en sista finslipning av mina anteckningar, sedan är det sängen som gäller.. "lektion" imorgon..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0