Onsdag

Blev inget panikplugg över huvudtaget.. I morse vaknade jag 45 minuter innan skrivningen skulle börja, så det blev att snabbt få ut hundarna på gården för morgonkiss medans jag klädde på mig. Hann som tur var i tid till skrivningen.. Gick väl inte sådär jätte bra, men jag tror att jag lyckades få ihop till ett godkänt. Är bara att vänta och se..

Sitter och funderar på vad jag ska äta. Har fortfarande inte fått i mig någon frukost. Blir väl att steka mig en hamburgare till lunch och ta fram lite falukorv som jag kan ha till middag..

Funderar även på vad jag ska börja träna med Lotus. Har inte tränat ordentligt med honom på länge. Mest varit ute på gården och kört lite koppelträning, alltså fotgående osv, men det är inte riktigt nog för honom, han tycker inte att det är roligt och fokuserar inte så bra då. Förstår honom, man tröttnar fort när man måste göra något man inte tycker är roligt..
Tricks och spår är det Lotus tycker är roligaste. Spår ids jag inte börja med då jag inte har någon erfarenhet av spår i snö.
Tricks är ju roligt, men då är de det jobbiga: Vad ska man välja för tricks?! Skitsvårt att välja! Finns ju så förbaskat mycket roliga saker man kan lära en hund!
Det blir nog dagens läxa, bestämma mig för vad Lotus ska lära sig för roligt och numrera upp vad han ska lära sig, så när han lärt sig en grej, så behöver jag bara titta på listan så vet jag vad jag ska träna in för något nytt! :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0