Torsdag

Vaknade idag vid 6-tiden.. Kattungarna.. Fyfan vilket spring det var i deras hage xD haha. Lät som att det var en flock hästar som sprang omkring ;D haha.
Lyckades efter många om och men att somna om, skönt! Vaknade sedan halv tolv.
Blev en sen natt igår, kom mig inte i sängen förrän efter 2-tiden.. Hade inte så mycket kvar att göra i köket, och beslutade mig för att lägga mig och sova, mhm, trodde ju jag! Felix hade varit och vattnat mitt täcke några gånger, så det var blött och luktade inge vidare. Var bara att börja dra bort sängkläderna och slänga mitt täcke i tvätten. Tur att vi har extra täcken!
Från och med nu är Felix portad från sovrummet för all framtid. När Fredrik kommer hem ikväll ska vi möblera om i köket lite för att få plats med kattungarna där, så att sovrummet blir helt djurfritt! Har varit på tok för mycket pissande i sängen från alla djuren. Kattungarna kommer inte upp i sängen än, men deras mamma är i sängen ganska ofta, och jag litar inte på henne heller.
Ska bli väldigt skönt med ett djurfritt sovrum!

Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag åka iväg mot Happis. Ska plocka upp 2 systrar och dra med dem på ICA ;D Ska storhandla :)
Ikväll ska jag överraska Fredrik med en god middag! :D Eller han vet att jag ska göra god mat, men inte vad :) Hade tänkt fixa någon efterrätt också, men har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra, så jag får väl se vad jag hittar på..
På tal om Fredrik! Mindre än en månad kvar till våran 3-års dag :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0