Torsdag

Har haft annat för mig än att blogga.
I tisdags åkte jag in till Kalix för att plocka upp Johanna från busstationen :) Vi for och käkade lite, handlade å så innan vi åkte hem. Var till Sangis och käkade mjukglass. Tänkte fara och bada med hundarna, men var redan så mycket folk där så vi vände om och for till Kvarnudden istället och släppte dem så de fick springa :) Körde lite "kurragömma" med Lotus, gick och gömde mig i skogen medans Johanna höll i vovvarna. Skitroligt! Lotus blir helt tokig när han ska leta :D Johanna testade även att gömma sig, trodde att Lotus inte skulle vara så intresserad av att leta efter henne då han inte känner henne, men han förstod vad som var på gång. Efter att han sprungit några meter kom han tillbaka till mig, men sa bara "sök" åt honom, och då sprang han för fullt och hittade henne ganska fort ;D hehe.

Igår gjorde vi inte sådär jätte mycket. Hade möte på arbetsförmedlingen vid lunchtid. Handlade lite gotta innan vi åkte hem. Började fixa om lite här hemma, flyttade ut kattungarna från sovrummet, fixade med deras hade ute i köket. Har klippt upp små hål i ena gallret, så nu får de springa lösa om de vill, men har kvar hagen för Lotus annars går och smaskar i sig deras mat eller rotar igenom deras kattlåda i jakt efter deras bajs.
Gabbi var förbi en sväng också :) Var roligt de också, var ett tag sedan man träffade henne :)
Började regna sen så jag ville hålla mig inne, ogillar verkligen regn. Usch.
Satt och spelade lite och sedan satt vi och såg på Andra avenyn i några timmar :)

Idag blev det inte mycket gjort.
Hann i princip inte mer än vakna så åkte Johanna iväg. Hennes mamma kom och plockade upp henne då de hade lite ärenden i happis :) Så då har man träffat Johannas mamma också ;D hehe.
Efter att Johanna åkt har jag inte gjort mycket. Gjorde en kycklingsallad som blev svinigt god.
Suttit och funderat uti jobb osv. Funderar på om jag ska söka till en jobbcoach och få hjälp med CV och sådana saker, hur man söker jobb å så. Många säger att de bara är skit, att man inte alls får någon hjälp, så är lite kluven i denna fråga. Om de nu är så dåligt, så känns de ju surt om jag ska sitta där och slösa bort min tid. Kan ju lika gärna sitta hemma och skriva CV och sånt. Men men..

Aja. Nu ska jag ta och mysa med Fredrik :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Henke var hos en jobbcoach några gånger när han gått ut gymnasiet, då fick han hjälp att skriva cv och sånt så det ser bra och intressant ut :)Det hjälpte ju litegrann i alla fall :)

2011-08-20 @ 12:15:34
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0