Tisdag

Blev att sova på tok för länge idag igen, men denna gången var de ok, var uppe ganska länge och kollade igenom utbildningar och lediga jobb. Blev dock inte nå klokare utav det..

Har varit ut med hundarna, matat alla djuren och rensat kattlådorna. Tog hur länge som helst att rensa bebisarnas låda, de gräver låååångt ner när de ska kissa och så kissar de på botten.. Sitter som berget de där jävla kisset. Spelar ingen roll att jag rensar den en gång om dagen, de sitter ändå.
Annars idag, ska väl ta och städa lite. Inspirationen har inte direkt funnits när jag legat i soffan och känt mig så värdelös. Finns massor att göra. De två senaste dagarna har Felix verkligen protesterat och kissat ÖVERALLT! Spelar ingen roll om jag är ute med han mer än jag brukar, han har kiss i blåsan så de räcker och blir över och skvätter överallt här inne. Gaah.

Nä. Ska sätta igång Fredriks dator och fixa hem mer avsnitt av Cold Feet :) Snart sett första säsongen. Känns skumt att sitta och se på de när de inte är svensk text till, men jag klarar de, förstår de mesta :) Lite svårt är de med vissa ord när de är brittisk engelska ;p Men de går! Om inte annat lär jag mig engelska bättre när de inte är text! :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0