Söndag

Och så blev jag ensam igen..
Vad ska man nu hitta på tills Fredrik kommer hem igen?

I helgen har vi hållt på och fixa med Golfen. Inte helt klara än, men den går iallafall att köra med.. Blev så less i igår när vi höll på så.. Jävla rackel :p
Var även förbi hos Gabbi och Ricke på kvällen och pratade på lite :) Sen satt vi bara hemma och såg på film och tryckte i oss godis och chips som vi varit och inhandlat tidigare under dagen.

Idag har de inte blivit mycket gjort, enda vettiga JAG gjort är att ge djuren mat och rensat kattlådorna, i och för sig så är det ju något jag måste göra varje dag, så vet inte om jag kan kalla det för vettigt..
Fredrik har varit iväg och monterat bort lite saker från deras skotare. Skönt för honom, slipper han tänka på de svammlet!
Lagat mat har jag gjort också, testade göra en egen chili con carne utan krossade tomater. Den blev väl sisådär.. På tok för stark för min smak, råkade klicka i lite för mycket Sambal Oelek. haha. Annars var den lite smaklös.. Nå, testar man inte så lär man sig aldrig :)

Kattungarna härjar så att jag håller på att bli tokig. Håller på och intalar mig själv att halva tiden har gått och att det nu bara är 6 veckor kvar tills dem får flytta!

Nä, ska ta och kolla igenom lite bloggar, sedan ska jag lägga mig ner i soffan och se lite Cold Feet :) Är på tok för mätt! Förstår inte hur jag kunde bli så mätt med tanke på hur lite jag åt..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0