Onsdag

Inte orkat skriva något idag, har inte mått så bra..

Vaknade vid halv tio, försökte få i mig frukost vilket inte var det lättaste.
Sminkade mig och efter de åkte jag till skolan för att prata med projektgubben, såklart var han ju inte där. Inge ovanligt med de, varje gång jag försöker få tag på honom så är han någon annanstans..
Tog åtminståne tummen ur röven och fotade mig till körkortet.. Inte en dag för tidigt! Har ju liksom haft körkortet några månader nu ^^ hehe. Men fotot blev det fulaste i världen.. Satt där hur länge som helst med ögonen öppna och tanten fotade aldrig, och när jag väl skulle blinka snabbt så fotade hon..
Nå, det får fan duga, orkar inte sitta där och be hon ta om fotot om och om igen.. De är ju ändå bara polisen som ska se de ;p typ. haha.
Men lite pinsamt kommer de vara att visa körkortet när jag köper snus osv, då jag ser helt drogad ut.. Men men, skitsamma!

Sovit på soffan två timmar, vaknade av att hundarna skällde och Fredriks pappa kom in. Mått illa halva dagen, fattar inte varför. Småont i magen och illamående i någon vecka nu.. Och NEJ, jag är INTE gravid. De är något annat som spökar.
Borde kontakta vårdcentralen, men jag vill inte åka på att göra en gastroskopi igen, så jag lider hellre. De är fan bland de värsta jag varit med om!

Annars har jag suttit och sett några avsnitt av andra avenyn med Fredrik, innan han åkte för att jobba.
Suttit och kollat på sista minuten resor också. Skulle vara väldigt skönt att komma bort från allt ett tag och bara tänka på sig själv. Skulle vara väldigt roligt också och få göra en resa med Fredrik :)
Tyvärr har Fredrik inget giltigt pass, enligt honom, sen så har han ju jobbet.. Och jag skolan såklart..
Men en vecka borta skulle vara såååå skönt!

Nu ska jag börja runda av och lägga mig i sängen.
Imorgon är det valpkurs igen, och denna gång ser jag inte fram emot de med tanke på Lotus uppförande förra gången. Hoppas verkligen jag får några bra tips på hur jag kan träna bort de....

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0