Lotus

Lotus träning har inte varit igång nu på några veckor eftersom jag varit så krasslig, men i veckan har vi äntligen börjat ta tag i det hela igen! Med tanke på vilka raser han är, så behöver man mycket mental och fysisk träning.

Lydnad i allmänhet, som fot, inkallning osv, det har vi inte tränat på ett tag. Men det ska de ska vi också ta tag i! Bara det att konster är roligare att träna än lydnad ;) hehe.
På tal om de, lydnad, så kom jag på att han behöver komma ut på stan och promenera lite. Se folk och andra hundar. Kanske blir en tripp till Kalix imorgon och promenera omkring där på dagen :) Eller kanske en tur till Happis? Nå, det blir morgondagens funderare, de beror på hur länge jag sover :)

Nå, till det jag tänkte säga var de han kan nu.

  • Sitt
  • Ligg
  • Tass
  • Give me five
  • Spinn/snurr (snäv snurr åt höger och vänster)

Spinn/snurr har tagit ett tag att lära in. Inte så konstigt, det är förvirrande för honom :) Började med spinn, tills det satt till 100%. Att sedan få in snurr (vänster varv för Lotus), var inte det enklaste, då han körde spinn :p haha. Men nu börjar det sitta bättre och bättre :) Nyss när vi tränade det så fick han endast 1 fel varv av 7 :) Inte dåligt!

Han kan liiite "skäms". Har inte tränat det på ett tag, så tror han har glömt bort de.

När jag ändå är inne på Lotus trix träning, så kan jag ju lägga upp en lista här på saker jag ska försöka lära honom :) Nu är vi inne på "spela död" :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0