Fredag

Okey, igår skulle jag inte skrytit om att jag steg upp tidigt, för idag har jag fan varit vaken sedan 6.45!!
Fredrik kom hem vid sju och snabbduschade, vi skulle åka till Töre och se min lillasyster Ronja's skolavslutning, tänk, hon har redan gått ut 6:an!! :O
När vi precis var redo att fara, så kommer det in en kille. Jag fattade ingenting, men sedan fattade jag att det var sotarn. Helvete!
Kom en halvtimma försent till kyrkan, men jag hade sådan tur att jag fick se Ronja sjunga! Som storasyster hade jag ett stolt leende på läpparna och fick nästan tårar i ögonen. Så fint hon sjöng med sin kompis! Filmade lite av slutet av sången, kom på först efter ett tag att jag kunde filma med min crap mobil och föreviga det.
Efter kyrkan for vi hem till henne och hennes pappa, fikade lite.
Sedan åkte vi till Kalix igen, bytte bil, hem och hämtade släpet, till happis och köpa garderoben, hem till mamma för att kolla om jag fått någon post + sno lite blommor av henne ;)

Sedan vi kommit hem har jag varit ute och grävt i blombänken och planterat blommorna :) Hoppas dem tar sig och överlever :)
Skulle hjälpa Fredrik när han skulle skruva fast en dörr på garderoben, så började Felix vara konstig och bajsade inne, vilket han inte gjort på vääldigt länge! Han var helt skumm, var det i typ 40 minuter..
Felix bajsade ute igen, la sig ner och var inte alls som han brukar, svårt att förklara. Men orolig blev jag.
Nu verkar han vara bättre, han har varit uppe i soffan en gång och tryckt i sig lite korv, så något jätte stort problem kan det ju inte ha varit, men ska hålla ögonen på honom.

Ikväll ska vi kanske lägga ny golvmatta i hallen! Fick av mamma, kanske inte passar så bra, får se sen, men den nya är då fan så mycket snyggare än det golvet som är nu!
Sen ska garderoben på plats! ;) yey!

Nå, nu ska jag ta och förbereda laxbitarna, Fredrik har redan satt potatis på plattan :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0