Söndag

Har försökt logga in här på bloggen i flera dagar men det har inte gått.. Men nu jävlar kom jag på ett sätt så jag kom in!

Året kan jag inte påstå att det börjat bra.
1. Sigrid har kåtjamat i över en vecka nu, och börjar gå mig på nerverna. Drar sig efter stolsbenen med klorna så att Fredrik blir förbannad, trycker upp röven mot allt och alla. Nu har hon till och med börjat slå till en med klorna av någon konstig anledning.

2. Albin har blivit sjuk som fan. Han har rasat ner i vikt och är bara skinn och ben. Nyårsaftonsnatten så spydde han överallt. I förrgår natt så spydde han och hade diarré som fan. Verkar i alla fall ha fått stopp på de där nu! Han har inte spytt sen dess, vet ej om han har diarré mer, har inte sett han skita.
Risavkok är en mirakelkur för hundar som spyr och skiter löst.
Han tuggar även sönder ALLT han kommer åt. Jag behöver inte mer än gå ut för att stoppa i motorvärmarn så har han tuggat sönder något. Nu när jag kom in hade han tuggat sönder alla nya leksaker jag köpt åt dem. Oförsämda hund. Uppskattar inte nå.. hehe. Men less blir man. Så nu får dem inga nya leksaker!
Och det jobbigaste, jag får springa omkring och torka piss efter honom HELA TIDEN. Jag är ute med han så fort han vaknar, så fort han ätit, så fort han busat. Han kissar när han är ute, men så fort han kommer in så sätter han sig och kissar på golvet. Sen fortsätter det så där hela jävla dagen. Jag orkar inte torka piss hela tiden.
Han går inte på tidningarna som ligger på golvet, så dem har jag tagit bort nu. Golvet är ändå förstört i köket nu.
Allmänt jävla stressad hund. Han är HYPER! Har nu bestämt att han ska kastreras så fort det går. Inte bra för honom att vara så där hyper som han är. Han kan ALDRIG vara still.
Han får dessutom inte sova i sängen längre, så fort han kommer upp i sängen så pissar han i den. så nu är jag less på att tvätta täcken, lättaste lösningen - ingen Albin i sängen!
Förstår inte varför han blivit sån där..

3. Jag är trött KONSTANT. Jag kan sova hela dagarna.. Men i och för sig så är jag uppe hela nätterna. Men jag kan omöjligt somna när jag ska, hur trött jag än är. Vågar inte sova heller, jag drömmer äckliga drömmar och mina "önskedrömmar" som får mig att må så jävla dåligt.
I natt drömde jag att Wille återuppstod från de döda. - Jag vaknade gråtandes av lycka men insåg att det inte var sant. Det var inte han som låg vid mina fötter, utan de var Felix.

4. Skulle hjälpa Fredrik att flytta traktorn idag, (jag skulle köra firmabilen efter honom när han kör traktorn, efter en liten skogsväg då).. då är det så att generatorn är trasig på king caben, och smarta lilla Fredrik stängde av bilen för att hissa ner rutan för att höra om dieselvärman på traktorn var igång, sen när bilen skulle sättas igång igen så startade den inte. I en timma satt jag och frös i bilen.

Fredrik har blivit så tankspridd på sista tiden. Som idag, de där med att stänga av bilen när den inte har en fungerande generator som laddar ström, och strömmen i batteriet är typ slut..
Eva kom och kablade igång oss, och Fredrik kör iväg med bilen dit han skulle flytta traktorn osv osv. Då kommer Fredrik på att han inte tankat traktorn.. Tankspridd var namnet!

Kommentarer
Postat av: Emma P

Albin kanske har urinvägsinfektion?

2010-01-04 @ 00:48:23

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0