Men vafan..

Har försökt få tag på tidsbokningen på gammelstads djursjukhus i 10 jävla minuter, men dem svarar ju fan ALDRIG. Tidigare när jag försökt komma fram så har det inte gått, kan gå 15 minuter och ingenting händer. Skiter dem i att svara i telefon eller vadå?

Felix försäkring hos Agria är nu uppsagd, så nu slipper jag dem! Skönt.
Folksam är nu de stället jag har hundarna försäkrade hos. Var tvungen att ringa och höra om det blivit nå fel, för på räkningen jag fick så stod det att Felix är blandras, vilket han inte är. Renrasig som han bara kan bli med stamtavla och allt. Men det är ändrat och fixat nu!

Ska försöka komma fram till Gammelstad igen.. Kom i alla fall fram till rådgivningen då jag pratade om Albins problem. Kissande tror hon inte är någon urinvägsinfektion med tanke på hur han beter sig när han kissar. Trodde inte jag heller då jag haft hund med urinvägsinfektion och han visar ingenting sådant. Trotts mot rumsrenhet var hennes svar. Mycket troligt. Men jag vill ha goa Albin tillbaka, nu kan han inte ligga i sängen eller soffan och mysa för han reser sig upp hela tiden och kissar ner sängen och soffan.
Försöker få tid eftersom han fortfarande är skinn och ben och går fan inte upp i vikt..
Men dem svarar inte, så nu ska jag åka iväg till Kalix med Fredrik, gå på Häst & hundliv och be om det fetaste fodret dem har så får man se sen om han går upp i vikt..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0