Måndag..

Som vanligt så är det något som blir alldeles fel när jag tänker.
Fredrik brukar köra mig till skolan varannan måndag, eftersom jag inte brukar börja förrän efter lunch. Tänkte att det vara samma som förra veckan, att vi började kl 10.
Vaknade 9.20 och fick stressa som fan. Vad ser jag när jag kommer till skolan?
Jo, jag hade körning idag. Jävla piss.
Jaja, fanns inte så mycket att göra åt de.
Hade säkert kunna stanna på naturhänsynen, men jag blev så jävla förbannad så klarade inte av att stanna på skolan, så åkte hem med Fredrik igen.

Har nu bestämt mig. Ska gå till Anders imorgon på skolan och snacka med han om hur jag kan lägga upp schemat osv. Kan man inte ändra lite för mig så kommer jag hoppa av.
Mår inte bra psykiskt, är väldigt stressad och känner att jag inte klarar av skolan. Så om jag skulle kunna plugga hemma 1-2 dagar i veckan, beroende på vad det är för lektioner på veckorna, så skulle det vara skitbra.
Nå, man får se vad han säger. Om det går att fixa. Hoppas verkligen på de, vill ju ha en utbildning. Även om jag inte kommer att jobba med skiten när jag väl gått ut.

är inte allt på bra humör nu, så ska hämta en kudde från sovrummet, lägga mig på soffan och ta en liten powernap och sedan städa lite..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0