Irriterad..

Jag förstår inte, men jag har sådana jävla humörsvängningar.
Nyss var jag bara trött och seg, men nu är jag så irriterad.
Är vrålhungrig, men vi har INGEN mjölk.
Fredrik drack upp det sista igår efter jobbet när han skulle FIKA! Som att man inte använder mjölken till vettigare jävla saker när det är lite kvar.

Han dricker även mjölk ibland när han är törstig.
Nej, det där beteendet ska bort. Eller så får han köpa sin egen mjölk, för jag har inte råd, inte nu när jag får 48 kr mindre i barnpension och bussen har stigit med 40 kr. Det är 88 kr mindre i månaden bara de. Några dagars mat. Eller en veckas mjölk!

Dessutom blev jag irriterad över en sak jag kom på.
Jag är inte svartsjuk nu för tiden. Aldrig varit det med Fredrik, jag litar på honom. Visst, alla har sin gräns till att bli svartsjuka, vissa mer och vissa mindre.
Jag vet vars min gräns går.
Men en sak som jag blev irriterad över är att dem ibland är med i mina drömmar, och då tänker jag på den där drömmen. Jag blir svartsjuk på drömmen, och så blir jag arg.
I natt hände det igen. Drömde att jag och Fredrik låg i sängen och sov. Vi bodde i någon lägenhet någonstans, vet inte vars eller hur vi hamnade där.
När jag vaknar så ligger hans ena ex emellan oss och han ligger med armen om henne.
WHAT?!
Det sägs ju att man drömmer det man tänker på om dagarna. Haha. Nä, jag går inte omkring och tänker på han och hans ex om dagarna, jag bryr mig inte om dem ett jävla piss.
Kommer ihåg att hon flinade åt mig, ÅÅÅH så galet arg jag blev. Jag hatar när folk flinar åt mig..

Jaja, försöker lugna ner mina nerver, jag bryr mig inte om exen. Nej nej, jag ser dem inte som något hot mot mitt och Fredriks förhållande.
I mina ögon är dem lika små hot som alla andra tjejer. Dem är varken bättre eller sämre än de andra.
Kan få de där att låta fel, men helt enkelt, jag bryr mig inte. Ja, så länge dem inte hemsöker mina drömmar. För det är totalt onödigt att komma in i mina drömmar och flina åt mig! haha.

Nä, nu började jag bara skratta åt det. haha.
fy fan vad löjligt!

Nä, chansen att han skulle lämna mig för ett av sina ex, är lika stor som att han skulle lämna mig för någon ny tjej. Lika med zeeeeroh!
Självsäkra klubben här ;) haha
Men hade han velat ha någon annan så hade han kastat ut mig för länge sedan!
Och då hade han inte heller suttit och smygtittat på mig sådär gulligt som han gör ibland i soffan.
Eller kommit bakifrån för att kramas när jag står i kylskåpet för att se vad jag ska fläska i mig, när jag lagar mat. Eller allmänt ska kramas när jag går förbi..
Han är för söt :)
Och han ger mig ingen anledning till att bli svartsjuk, vilket är skönt! Det är säkert därför vi har hållt ihop så här länge.
Jag vet att svartsjuka har varit ett jävligt stort problem för mig, men jag har berättat för honom om mina brister, och han accepterar det och sitter inte då och snackar en massa som kan locka fram svartsjukan i mig.
Visst, ibland har han kanske snackat lite väl mycket, men då har jag sagt ifrån att han får byta samtalsämne. Inte för att vara elak, men just för att jag inte vill bli svartsjuk, det är det jobbigaste som finns.

Nej, svartsjuka pissar vi på!

Långt inlägg. Men det här var till mig själv. Jag var tvungen att skriva ner det för att bevisa åt mig själv att svartsjuka är onödigt och att jag är stark! Jag har kommit ur ett dåligt beteende och försöker bli bättre hela tiden!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0