Hemma igen..

For till Kalix. Var förbi på skolan en sväng och kollade schemat, såg att det bara var en lektion, så jag försökte hitta läraren men hittade henne inte, så jag hoppade i bilen och sket i de. Orka sitta en timma och sedan vänta från 13 tiden till 15.30 tiden då bussen går. Nej nej. Är alldeles för trött för de..

Var på Häst & hundliv och skulle ha nytt energirikt foder åt Albin.. De var 10 minuter kvar tills dem skulle öppna men vi fick ändå komma in, och när vi kom dit så var Royal Canins representant där, så hon som jobbade där la över jobbet åt honom istället att komma fram med något bra foder åt oss.
Han ställde lite frågor om Albin, och tog fram Chihuahua Junior fodret. Berättade hur mycket mat jag ska ge osv, sen så ska vi se resultat på ca en vecka, gör vi inte de, då sa han att han rekomenderar att vi åker till veterinären.
Så, idag börjar hans nya diet. Får se om en vecka om han lagt på sig något. Har tyvärr ingen våg hemma så kan inte väga honom, men man lär ju se på ryggraden osv som syns så tydligt om dem börjar försvinna.. :)

Nu ska jag gå runt i huset och leta bajs, känner att det luktar SKIT. Blä. Hata vinter när man har småhundar. Albin vägrar bajsa ute om han inte är VÄLDIGT bajsnödig. Felix däremot älskar att vara ute nu för tiden..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0