Onsdag

Det blev en hyffsat tidig dag idag! :) Äntligen. höhö.
Varit inne i Kalix med Fredrik och kollat lite :) Blev en del shoppande av "viktiga saker", som vi kallar de :) Fredrik hade ett presentkort på Team Sportia, så vi åkte dit, han fick sig en ny keps :) När vi stod i kassan sa kassörskan att de hade rabatt på deras strumpor, så jag packade på mig lite strumpor, då nästan alla mina strumpor gått sönder på en gång. haha.
Var in på Intersport, hittade mig ett par nya byxor. Var viktigt det också! Då det jag haft har spruckit mellan benen xD haha.
For även in på Chili, men hittade ingenting där som jag direkt ville ha. Ska snåla på presentkortet som jag fått av Fredrik tills jag hittar något jag verkligen vill ha :) Kom på nu såhär i efterhand att ett par nya jeans skulle sitta fint. Men det får vänta :) hehe.

Här hemma har vi ätit middag för ett tag sedan, potatismos och köttfärsbiffar :)
 
Efter middagen har jag suttit och frenetiskt och letat information om Marilyn Manson kommer till Sverige. Tyvärr ser det lite mörkt ut på den fronten :( Hoppas verkligen att han kommer åtminståne kommer hit en gång till, för jag vill verkligen se honom.
Alltid tyckt att vissa av hans låtar är bra, men sen 2½ år tillbaka har jag börjat lyssna på hans musik väldigt mycket. Ojoj. Hans röst är bara för skön!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0