Lördag

Vaknat vid 13-tiden, sov alltså inte så länge som jag ville göra. Ska bara kolla igenom lite på nätet så ska jag sen lägga mig på soffan och sussa lite innan jag gör mig i ordning för jobbet och åker till Happis. Tror det kommer bli en lååång natt på jobbet :p Hoppas, för då blir det mer klirr i kassan!

Tänkte lägga upp bilder igår på vad jag fått i julklapp, men telefonjäveln är ju totalt dum i huvudet och bara jävlas med mig. 
Rekomenderar INTE Sony Ericsson xperia x10mini pro! Touchen hänger sig ofta, telefonen i sig hänger sig minst en gång i veckan så jag måste börja dra ut batteriet för att få den att fungera igen, batteritiden suger apröv! Var nöjd med telefonen i början, men nu har jag haft den i tre månader och den racklar bara mer och mer. Hatar telefonjäveln! Nå, inte mycket jag kan göra åt det nu, har inte råd att köpa någon ny. Måste få tillbaka min gamla SE från Kjell, så jag kan lämna in den här skit telefonen på elgiganten, för något är ju fel med den när den beter sig som den gör!

Jaja. Läsa aftonbladet och kolla facebook var de ja!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0