Julklappar


Fick av mommo :) I den ligger det papperslappar, och så är det en liten penna till det också :) Perfekt! Älskar storleken på lapparna, precis i den storleken som jag vill att mina inköpslistor ska vara!


Från mommo :) Blev så glad när jag öppnade paketet! Fullständigt ÄLSKAR änglar (och älvor)! Och denna ängeln passar precis in i min inredningsstil! Vitt och silver! Av någon anledning tycker jag att den är lite julig, men den ska stå på hyllan året om! :D


Från mamma :) Hon vet också vad jag tycker om! Kommer från en loppisbutik :) Älska gamla saker!
Denna var tänkt att ha som urna till Willes aska, men tror den är för liten. Inte gör det mig något, för jag tycker den är så fin att se på! :D


Schhh! Tavlan från ikea fick jag av mamma/hela familjen :D Ja, den åkte upp på väggen direkt jag kom hem! Mamma såg den på IKEA och kom ihåg att jag målat en tavla i samma stil en gång i tiden, så hon trodde att jag skulle tycka om den. Tycker jag om den? Nej. Jag älskar den! :D Fint med en färgklick i vardagsrummet som annars i princip går i vitt, svart, grått och brunt :) hihi.

också fått:
- Mommo, fick yllestrumpor i förskott för någon vecka sedan. Hon håller nu på med ett par matchande vantar, hon skulle bara fodra dom så var de klart :D

- Mamma: Fick även massa pengar :) Hälften kontant som skulle åka in i mitt tatueringskuvert, resten kommer in på kontot :)

- Fredrik: Ett presentkort på Chili :) Jag förbjöd honom att köpa julklapp, men lika fullt gjorde han det i alla fall, men i sista sekund igår så det fanns inte så mycket att välja på för hans del. Men lika glad är jag! Nu hoppas jag bara på att dem har nå snygga byxor och tröjor som jag vill ha :D Helst en riktigt tjock tröja!

- Tage & Laila (F's morfar & mormor): chokladask och pengar :) De pengarna satte jag i F's kuvert där vi sparar pengar till en diskmaskin :)


Vem har sagt att dyra grejer är dem bästa?
För mig är det de sakerna som det ligger en tanke bakom som är de bästa grejerna! :) Och det ligger ju en tanke bakom varenda sak jag fått i jul :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0