Dag 13 – Den här veckan

Få se här nu.. Mitt minne här som det är, så vet inte om jag ens kommer ihåg vad som hänt denna vecka xD

Måndag: Skola, finns väl inte så mycket mer att säga om det? Var till Happis och storhandlade.

Tisdag: Skulle varit på skolans innebandy turnering, men var sjuk när jag vaknade så stannade hemma. Gjorde köttbullar? Bakade lussebulla mitt i natten.

Onsdag: Jullov. Bakade vaniljbullar, som var väldigt goda när de kom ut från ugnen! Mmmm! Sedan tog jag det lugnt tror jag. Såg film med Fredrik om jag inte minns helt fel? Jo, så var det! Paranormal activity såg vi :)

Torsdag: Gjorde ischoklad och knäck, slog in de sista paketen och gjorde klart lite andra småsaker inför julen. Badade båda hundarna mitt i natten ;p hehe. En tradition för mig, att bada, föna och borsta igenom hunden ordentligt dagen före jul :) Gjort det i ca 10 års tid, så det är väl en tradition för mig då? :) hehe.

Fredag: Jul, firade julen hos mamma. Mysigt! Blev väldigt nöjd med julklapparna :) For en sväng till mommo på kvällskvisten, när vi kom tillbaka till mamma så packade jag in mina grejer i bilen + Lotus och så pruttade jag iväg med Golfen hem :) Kvällen blev lite så och så, fick ett utbrott, både telefonen och datorn jävlades med mig.

Lördag: vaknade vid 13 tiden, fixade med lite saker, tog mig en powernap vid 17 tiden så jag skulle orka jobba. Fredrik väckte mig lite efter 18, sminkade mig och bytte kläder. Körde iväg mot Happis, plockade upp mamma och så åkte vi till jobbet. Slutade jobba först klockan fem på morgonen.

Söndag: Kom hem från jobbet vid 6 tiden, satte mig framför tv:n med ett glas saft och min chokladask. Somnade till slut på soffan och vaknade 14.30 när Fredrik väckte mig. Hann knappt vakna till liv så åkte vi till Fredriks mormor och morfar för att äta julmat, tradition även de! Mysigt :)
Efter middagen åkte vi hem snabbt för att lägga i mer ved i kaminen, och sedan åka till Kalix. När vi kom hem ringde Fredriks småkusin och ville ha hjälp, haha. Han hade på något sätt kört i diket ;D Bara hämta spaden och så åkte vi dit för att hjälpa honom upp. Blev en del snöskottande och puttande! Men upp kom han.
For och handlade, efter att vi kommit hem har vi hällt i oss massor av julmust och småätit. höhö.
Även insett att jag verkligen måste börja träna, och känner mig verkligen peppad!

 


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0