Dag 11 – Mina syskon

Då var det dags för mina syskon. Ska försöka sammafatta allt kort, så kort de nu kan bli, med tanke på hur många jag har. börjar med den äldsta. Är egentligen bara mina halvsyskon, men dem som jag har samma mamma med, dem ser jag som mina helsyskon, då jag bott under samma tak som de i tills den dagen jag flyttade till Kalix.

Mari - Vi har samma pappa. Var min bästa vän, men sen hände något, vette fanken vad. Ja, nå det kändes åtminståne att jag inte dög, så av någon anledning har vi inte kontakt idag, fast vi går i samma klass.
Därför finns det väl inte så mycket att säga här.
(Jo, Mari, vet inte om du haft kontakt med farfar, men han ringde mig och sa att du tydligen bytt nummer och att han inte får tag på dig. Han ville att jag skulle kontakta dig och säga att det finns julklappspengar å hämta hos honom. Får skriva här, för har du bytt nummer så har jag de då inte.)

(här skulle det vara en bild)


Robin - Världens bästa HoppRobbanBoy! Min Stora lillebror, fyller 18 år om 3 dagar! Kan inte minnas ett liv utan honom, han har alltid funnits där. Han må vara snål, lat med vissa saker (hushållsarbete) osv, men han är ändå världens bästa.
På senare år har han blivit väldigt noga med sitt utseende, vilket får mig att skratta ganska ofta. hehe.
Det har alltid varit jag och Robin. När vi var små höll han ibland på att göra mig tokig när han alltid skulle hänga efter mig när jag skulle umgås med kompisar. Han har alltid varit med :) hehe.


I princip enda bilden på Robin. Hatar att vara med på kort, som jag. Här var han väldigt trött, hade precis kommit hem från ett lan.


Ronja - Blir snart 14 år. Tiden går fort. I mina ögon så är hon fortfarande den flintskalliga, klantiga lilla flickan.
Flintskallig? Ja, hon var så tunnhårig när hon var liten så hon såg ut att vara flint. Så var det i några år typ. Klantig borde vara hennes förnamn. Har hon inte satt handen på plattan, så har hon satt den på strykjärnet, halkat på vägen och slagit hål i pannan, ramlat med cykeln. Alltså hon är den klantigaste personen jag vet, och den som har mest otur.
Sockerberoende, gnäller efter godis hela tiden. haha. Och så har hon ett jävla temperament!

Nyaste bilden jag har på Ronja, och tyvärr inte den bästa. haha. Men den visar ganska bra hur hon är. haha.


Jessica - 10 år. Den som lär sig snabbast av oss syskon skulle jag tro? Hon har alltid varit fruktansvärt snabb på att lära sig! Hon hade i princip bara hunnit lära sig att prata, så lärde hon sig bokstäverna. Hon var bara några år gammal när hon kunde läsa. När hon skriver, så är det nästan helt felfritt! Alltså, felfri stavning för en 10-åring är inte dåligt!
När hon var några år gammal fick jag problem med datorn, Jessica kom och klickade lite med musen, och så funkade det igen! Sinnessjukt! Roligaste minnet med henne var när jag satt på msn, så skrev någon AFK åt mig, jag förstod inte vad det betydde, så frågade mammas sambo. Han ropade på Jessica, och bad henne berätta för mig. Svaret jag fick var: "Daah, vet du inte det?! Det betyder att man inte sitter vid datorn!". haha.


Åh jag önskar att jag hade hennes hår! Hon får så underbart fina blonda slingor på sommaren!


Anton -  8 år. Familjens data-/spelnörd? :D hehe. Ja, det är så man kan beskriva honom! Han älskar tv-spel! Han brukar säga att han vill komma hit och hälsa på, men det han har i åtanke är att han vill komma hit och spela så mycket xbox han vill ;) hehe.
Även en riktig mjukis, tycker om att ligga nära när man ser film ^^ hihi. Är även den enda, som vill ha djur när man frågar vad han önskar sig! I våras när jag frågade vad han ville ha i födelsedagspresent, så ville han ha en råtta eller hamster. Nu vill han ha mina marsvin i julklapp :) När han är här så går han fram och tillbaka till buren och byter marsvin, han sitter och spelar med ett marsvin i famnen :D hehe.


En glad Anton på sin födelsedag. En hamster satt fint ;)


Moa - 4 år. Den envisaste av oss? hehe. Hon är bossen i familjen, ska alltid ha sin vilja igenom, men inte så konstigt med tanke på att hon är den yngsta och då blir den mest bortskämda också! hehe.
Tror hon också kommer bli ganska smart, som Jessica! Hon älskar pussel och memory!
Lite svårt för mig att berätta om henne, då hon fortfarande är så liten :) Har inte heller fått lika mycket tid med henne som med de andra. Men hon är en riktig busunge!


Söt Moa på sin 4års dag :) Ser ut som att mamma hindrar henne från att blåsa ut ljusen genom att hålla hene i håret, men sanningen är den att mamma höll fast håret så att hon skulle kunna blåsa ut ljusen utan att bränna bort allt hår :D haha.
Även hört att hon är lik mig när jag var liten.

Nu hoppas jag på att det inte blir några fler syskon! Jag är glad över dem jag har, men vill verkligen inte ha fler :D haha. Nu vill jag ha en massa syskonbarn istället :) Men det får vänta många år till!

 


Kommentarer
Postat av: Mari

Hej, har kvar samma gamla nummer. Har pratat med honom, han hade tydligen tappat bort numret iår också.

2010-12-25 @ 23:31:53

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0