Hoho haha hihi

Vi har nu hunnit med en del :)
Prata med grannarna, åka till Haparanda, äta skräpmat, spela lite GH Metallica osv :)

Har aldrig pratat med grannarna tidigare, eftersom dem sällan är hemma. Men de var i alla fall väldigt glada över att vi flyttat hit, för dem har inte haft några inbrott eller skadegörelse på deras gård sedan dess! Så något gott med flytten har vi fört med oss! :)
För er som inte vet så är de på typ 1,5 (?) km avstånd inga som bor nära oss. Bara så dem på andra sidan vägen, som sällan är där. Så då kan ni säkert förstå att våra grannar varit ängsliga när dem haft inbrott osv och ingen som bott i vårat hus..

Aja.. Fredrik sitter nu och leker med sin dator :p som ett barn på julafton typ nu när han kan sitta vid internet igen :) haha.

Nå väl, ska ta och läsa lite bloggar, sen ska jag kanske ta en powernap. Är så trött.. Hoppas medicinen funkar.
Har nu börjat med en halv tablett om dagen, ska om 5 dagar ta en hel tablett.. Får ju inte chocka kroppen med denna medicin.
Så om 1-2 veckor får jag veta om medicinen funkar! Hoppas verkligen de.

Så nu till er som sms:ar eller skriver på msn och frågar om jag ska komma och supa: NEJ! Jag får inte dricka alkohol när jag äter de här medicinerna.
Så ingen idé att fråga mig. Är ju för de mesta de enda jag duger till. Typ ingen pratar/sms:ar till mig annars om de inte gäller att supa.
MAN KAN FAKTISKT UMGÅS NYKTER OCKSÅ!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej igen. Okej det låter ju bra med tanke på vad det är för en ras :) Du går naturbruk i kalix va? Då måste jag bara vara lite "fräck" och fråga varför du inte går naturbruk med inriktning hund på grans och sådant? Med tanke på att du ändå har ett stort djurintresse vilket jag uppfattat det som ;P



Mvh

2009-09-05 @ 17:06:18

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0