mhm

Jag vägrar städa.. Det är i princip alltid jag som städar, och nu är jag less.. Jag har ingen energi till att göra något, jag är så less på att bara sitta hemma varenda jävla dag och inte ha något att göra.
Visst, jag kan vara en sån där pluggnisse och bara sitta och plugga, men nej, jag vill inte bara sitta hemma och plugga. Jag vill inte ligga före alla andra i klassen och låtsas vara bättre än dem.
jag vill inte tvätta kläder, absolut inte Fredriks strumpor som är äckliga eftersom han envisas med att använda de gamla arbetsskorna även fast han fått nya. Jag kan klubba en oxa med hans strumpor, så stela blir dem.
Jag vill inte laga mat, för jag hatar att sitta ensam och äta, det känns så meningslöst.

Det som stör mig mest är att jag alltid ligger i soffan och har ingenting att göra. Igår var jag på dåligt humör hela dagen. Jag vaknade och steg upp ur sängen, och la mig ner på soffan när jag gjort de jag skulle.
Är det ett roligt liv?
Nej, och jag är inte lycklig så här.
Jag vill arbeta med händerna, pyssla med små grejer, skapa grejer.
Ha en symaskin och kanske sy något fint. Nya gardiner tex.
Ett broderi skulle roa mig länge, men dem är så dyra.
Jag vill måla, men färg är också dyrt..

Jag saknar högstadiet, då man fick ha syslöjd och bild. Då fick jag ut lite av min kreativitet, nu får jag inte ut någonting och det får mig att må dåligt.
På handels var det någorlunda bra i alla fall, då fick jag ha bild en gång i veckan.
Nu på naturbruks så har vi ingenting.

Behöver få använda min kreativa sida, jag mår inte bra annars. Men det går inte, allt kostar pengar, pengar som jag inte har.

Fredrik sa igår att jag ska sluta tjura och säga vad vi ska hitta på.. Ja, det är inte lätt för mig att komma på något att göra.

Jag tror jag hittat grunden till min olyckliga sida, jag får inte använda min kreativitet, jag får inte göra det jag är bra på, och det gör mig så förbannat ledsen.
Så fort jag tänker på de så sprutar tårarna. Jag saknar penseln, synålen och allt de där roliga.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0