Måndag med mardrömmar..

Usch, jag gick och la mig när det var mörkt, och det hade redan börjat bli mörkt när jag vaknade.
Ska egentligen ha praktik idag, ska vara med Fredrik igen eftersom jag inte hittat någon praktikplats. Fredrik hade tydligen försökt väcka mig i morse, men jag hade varit stendöd, så han lät mig sova, sen väckte han mig 13.30 när han kom från jobbet igen. Usch.

Men jag har sovit svindåligt, har drömt mardrömmar och vaknat flera gånger av att jag gråtit.
Drömde något om att Fredrik och Kjell skulle börja fixa med hallen, såga ner väggen som ska ner osv, och då hade Fredrik stått på en stol, ramlat ner, slagit huvudet i något så att det typ började rinna någon vätska från huvudet.. Kjell trodde att han var död så han gjorde inget åt saken.
Fick sedan reda på att han var död, (vi fick bo i någon liten stuga medans huset renoverades), och då skulle jag bli tvungen att flytta.
Senare så visade det sig att Fredrik levde, men han kom inte ihåg mig så värst bra, så hans familj tyckte att jag skulle flytta, för dem tänkte att jag kanske skulle pressa honom osv..
Usch vad ledsen jag var.
När Fredrik väckte mig så kom jag ihåg drömmen och började gråta igen, den hade varit så verklig. Han frågade mig varför jag var ledsen. Berättade för honom och han började skratta och krama mig.
"Men jag är ju inte död, din knäppis" , sa han.
Ja, det kunde inte hjälpa, tårarna kom ändå.

En av mina största rädslor är att Fredrik ska slitas ifrån mig mot min vilja. Ingen kan någonsin förstå hur mycket han betyder för mig.
Att han dör, eller att något gör så att vi inte kan vara tillsammans längre. Jag är så rädd för de. Det är väl anledningen till varför jag drömde som jag gjorde..






Kommentarer
Postat av: MALINHE ~ FOTOBLOGGEN

hejsan! =]

har du haft en fin dag idag?

2009-11-02 @ 17:52:03
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: MALINHE ~ FOTOBLOGGEN

hejsan! =]

har du haft en fin dag idag?

2009-11-02 @ 18:10:42
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: SANNASANNASANNA

Hej sötan! :)

Hur är det? :)



KRAM

2009-11-03 @ 12:06:17
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0