Helgen

Fredag blev det inte så mycket uppdatering, hade annat att göra.
Vid 14 tiden kom ett par hit och kollade på Steven, dem verkade intresserade men dem kollade på en annan hund, lovade att höra av sig när dem bestämt hur dem skulle göra, och dem har ännu inte ringt, så Steven är ännu kvar.
Hämtade Kikki vid 15 tiden på Repa, fick se hennes supersöta son Johannes som är 1 år gammal :)
Käkade på Buffoné.
Åkte hem, fixade mig och sen hann vi inte med så mycket mer så åkte vi in till Kalix igen för att hämta Johanna från bussen. Sen åkte vi hem igen :) hehe.
Satt här och umgicks, väntade på att klockan skulle slå midnatt, Ricke skulle komma då. Blev att vänta lite längre än så. Men men. Blev en tur till Haparanda, råkade väcka mamma och ringde broder Robin mitt i natten. Haha.
Blev att alla sov här, Kikki och Ricke på soffan, Fredrik på tältsängen i köket och Johanna och jag i sängen :p

Lördag hände inte mycket. Sov ganska länge, sen satt vi alla och kollade på Tv, eller Johanna låg i köket och slöade i tältsängen. hehe.
Åkte sen in till Kalix, käkade på Buffone, lämnade Kikki på busstationen och sedan hyrde vi film.
Så natten satt jag, Johanna och Fredrik och såg på film,  Män som hatar kvinnor och den andra var Änglar och Demoner. Gick och la oss vid halv två tror jag..

Söndag, sov till 12 (jag då, hehe). Satt och kollade på tv, kollade lite på datorn om jag fått mejl osv. Men ingen är intresserad av Steven då han är blandras, alla idioter ska ha en hund med stamtavla nu för tiden, utan stamtalva så är hunden värdelös.
Gjorde middag, kyckling, ris och grönsaker, hann typ inte äta upp maten så skulle vi stressa iväg till Kalix för Johanna skulle hem med bussen. Men vi hann som tur är, bussen var lite försenad. hehe.
For till Druggen och skulle lämna igen filmerna, men vad händer när Fredrik försökte starta bilen? Jo, den startar inte, helt död.
Kjell kom så att vi fick kabla igång bilen, den gick igång, vi åkte till OKQ8 för att kolla om de var vattnet i batteriet som var slut, framme på OK så dog bilen så fort Fredrik bromsat in. Fick köpa ett nytt batteri och så gick bilen igång.
Ja då var man 1633 kr fattigare.
Alltid en massa tjorv just när man som mest inte behöver de!


Nu sitter vi hemma, har smaskat i oss lite tårta som Johanna tog med sig från jobbet ;p gotti!
Ska nu ta och kolla runt lite på nätet

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0