UTTRÅKAD

Jag är väldigt uttråkad idag.. Vet inte riktigt vad man ska ta och hitta på.. :/
Simon kom hit vid halv 12 med crossen.. Så han och Fredrik satt vid Fredriks dator och kollade på basar och mopeder.. Var väl inte så roligt för min del, men men..

Fredrik tog ut AMG:en från garaget.. Han ville ha "ny" soppa i tanken så dem åkte till Granån för att hämta lite.. Jaja, det är snart en timme sedan dem åkte dit.. Och det tar fan inte en timme att köra dit för att tanka och sedan åka tillbaka.. Nej nej nej..

Fan jag är nu less på att inte ha något körkort, att inte ha några pengar.. Det är så jävla tröttsamt.. Imorgon ska jag ta mig i arslet och ringa till Janne och säga att jag vill börja övningsköra! Det här går inte nå mera! Jag vill komma ett steg närmare körkortet.. Och närmare kommer jag inte om jag inte börjar köra snart.. Då kommer jag fan aldrig vara hemma! Ska bara umgås med kompisar i Kalix, för då kan jag åka hem sen när jag vill, och behöver inte passa någon jävla buss..
på tal om buss.. Det går så förbannat dåligt med bussar så att jag blir förbannad.. Man tar sig fanemej ingenstans! SUG KUK!


Nu börjar jag bli arg. så hejdå

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0