TORSDAG

Hejsan!

Denna dag har varit så fruktansvärt seg! På morgonen fick man stressa som fan som vanligt... Väl på skolan såg jag att dem hade ändrat schemat.. De var ju bra de.. Eller så inte..
Så det var idrott första lektion, spelade brännboll.. jag var inte med, för jag är så jävla bollrädd.. :p haha.
Sen så satt jag bara på skolan i flera jävla timmar.. Skulle ha grönt, men när den jävla lektionen började så hade hon förberett omprov för vissa, och jag hade klarat de proven hon skulle ha omprov på, så jag fick gå.. Kul då.. Då skulle det bli att sitta i någon timme till innan klasstimmen skulle börja, så jag åkte med med Fredrik och Kjell ..
Sms:a Niklas och han sa att vi skulle prata om praktiken och rester osv.. Men jag vet redan vad jag ska göra då, jag ska inte på någon praktik, jag ska ut med skolan och göra bort motorsågen och röjsågen..

När jag kom hem skulle jag mata den lilla kattungen, men den hade dött... Stackarn.. Men nu är den på ett mindre plågsamt ställe...
Så nu får man se om man behåller någon annan, får se.. Hoppas att hon som köpte Snorre tar en av dem :) Hon verkar ha så bra hand med Snorre så. :)

Aja, nu sitter jag och småäter chips.. ;p nam nam!

Ska nu läsa lite bloggar och sen får man se vad som händer..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0