SÖNDAG

Godmorgon! Jag gissar på att många fortfarande ligger och sover? :p
Själv har jag fått nå fnatt och vaknat för en halvtimma sedan, har redan hunnit ge mat åt hundarna och varit ute med dem!

Kalaset igår blev bra :) Det var jätte god mat och god fika! Åt så att man höll på att spricka! Maria är ju så förbannat bra på att laga mat!
Blev till slut så att Fredrik kom med på kalaset :p haha. Han kunde väl inte riktigt motstå all god mat som skulle finnas där ;p
Tråkigt var att när vi skulle börja ta mat, så fick han ett meddelande av Simon att deras farmor hade blivit dåligt och inlagd på sjukhus.. Så vi kastade i oss maten och åkte sen till sjukhuset.. Jag har ju aldrig träffat Fredriks farmor, så jag ville inte tränga mig på.. Så vi hämtade bara Steven på sjukhusparkeringen, han var i Granån när Simon och Kjell fick höra att Vega låg inne.. Sen körde Fredrik oss tillbaka till kalaset innan han åkte för att titta till sin farmor..
Som tur var så var det inget sådär jätte allvarligt, enligt Fredrik, så han kom tillbaka efter en timme kanske, så han missade inte fikat ..
Vid 22 tiden körde vi hem bonusfarmor Mariatta :) Hon är så söt :) hihi. Sen åkte vi hem och såg på film, men Fredrik somnade ;/



Ja, nu sitter jag och ser på Disneydags på 2:an, fanns inge bättre på tv :p hahaha. Ska väcka Fredrik kl 10 och fixa fram nå frukost :)
Får se vad man ska hitta på idag .. :)


Ska ni göra idag? :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag såg er bil på sjukan igår när vi åkte förbi.. ;b Så sa henke: "Sandra kanske är med barn, hehe" Jag ba:"Nej, men katten är med barn" Hahah :D

2009-05-10 @ 09:56:37
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0