FULL RULLE

Go kväll!

Vi var då hos Lea och hälsade på som jag skrev i det tidigare inlägget.. :) Våra pojkar sprang omkring och lekte för fullt där ute :) så söta ! Fick hålla i hundarna ett tag också för att Anders skulle fälla ner ett träd, för när vi kom dit hade dem redan kapat ner 2 st :p blev öppet och fint!
Efter besöket hos Lea och Anders så åkte vi till Granån och lämnade Steven, för vi skulle till Kalix och plocka upp Emilia och hennes Teddy, så åkte vi till Åsa så att Felix och Teddy skulle få hälsa på sin mamma och 2 systrar :) Felix betedde sig som en liten fegis, vilket han ALDRIG brukar göra.. Men någon gång måste ju vara den första :p Efter ett tag så gick de över.. :)
Men när Moa kom med Felix pappa och en liten chihulahula valp så blev Felix rädd igen.. :p haha. Fan vad fin hans pappa var! ojoj.. Och Felix är pappa upp i dagen kan jag tala om.. ! 
Är nu väldigt sugen på en till jappe, en liten Roland! :D Men man får se hur de blir, måste hitta någon kennel :) och då vill jag inte ha en liten one bolito igen, för jag vill kunna avla! :) Åsa behöver ändå en hane så att hon ska kunna avla på Sigrig och Selma :)

Aja.. Sitter nu hemma och ser på tv, ska snart sätta mina hörlurar i öronen och ligga och lyssna på jägarexamen.. Har mycket lättare att lära mig saker när jag lyssnar har jag märkt!

Nå, lika bra att börja plugga så att man klarar provet på onsdag, för omproven kostar ! hojja!

ha en fin kväll!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0