VÅR LILLA HEMLIGHET

Vår lilla hemlighet, skriven av Toni Maguire.



Toni Maguires perfekta barndom med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och en charmerande far, gömde sig ett skräckscenario som nästan tog hennes liv. När hon var sex år gammal började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var "deras lilla hemlighet" . Toni var ändå modig nog att säga vad som skedde till sin mor, eftersom hon var säker på att hon skulle se till att han slutade. Men istället sa hennes mor till henne att aldrig någonsin prata om det igen, och år av sexuellt utnyttjande följde.
Vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappa till barnet är hennes egen far. Då berättar hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes far sätts i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och familj. Efter en dålig utförd abort är hon nära att dö.
Tvingad in i en värld av deprission och desperation, har Toni bara sig själv att lita till för att kunna skapa sig ett lyckligt liv. På att mirakulöst sätt lyckades hon överleva sin hemska barndom. Detta är hennes egen histora om sin resa och sin triumf.



En hemsk bok.. Blev arg och mådde illa flera gånger när jag läste den.. Väldigt äcklig pappa måste jag säga... Skulle jag träffa på ett sådan äckel i verkligheten så skulle jag strypa den jäveln ..

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv. jaa super gott :) ha en bra kväll!

2009-03-08 @ 18:58:04
URL: http://lindblommalin.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: Jaa förstår det. Kan vara bra med lite tjejer i yrket! :)

2009-03-08 @ 19:21:11
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: Okej men det är ju bra :) men lite press blir det ju för dig att ni "måste" hålla ihop.. Jag vet inte vad jag vill bli. Förmodligen flyttar jag utomlands och jobbar antingen som barnmorska. Eller så fortsätter jag med modell kariären....

2009-03-08 @ 19:31:57
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: haha du är den första som säger att du vill jobba med jordbruk(?)... Jag är halv modell. Jobbar inte som det nu för jag måste jobba skit mycket med skolan :P Har varit det när jag var yngre. Jag ska plugga till en läkarlinje, för att bli bättre barnmorska. Typ få vara den som opererar&sånt också. Får se om jag nu blir det ens.. Om det skitar sig då får jag fortsätta frammför kameran :P

2009-03-08 @ 20:07:15
URL: http://jantra.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0