DEN BORTLÄMNADE FLICKAN

(läst ut den 26:e februari)

Den bortlämnade flickan, skriven av Kathy Harrison



Kathy Harrison hade haft en lång rad fosterbarn och trodde sig precis veta vad som väntade. Men femåriga Daisy blev en överraskning.
Till skillnad från de andra barnen kom Daisy från en väletablerad familj som hade goda möjlighetr att ta hand om henne. Ändå var hon rädd och orolig och i stort behov av hjälp. Hon vägrade prata, hon åt knappt, hon var våldsam, rastlös och hon rörde sig på ett egendomligt vis. När Kathy fick hand om Daisy förvarnades hon om att flickan troligen var förståndshandikappad. Men Kathy var inte övertygad om att det stämde, de kunde finnas en annan förklaring till Daisys märkliga beteende.
Det skulle visa sig att Kathy hade rätt. Efter en tid i Harrisons trygga hem började Daisys ångest sakta lösas upp och en tragisk hemlighet avslöjades. Det som framkom fick Kathy och hennes man att överväga adoption av Daisy. Men just när de fattat sitt beslut hände något som gav historien ett mycket oväntat slut.
  Den bortlämnade flickan är en gripande berättelse om ett litet, illa tilltygat barn och den brokiga, kärleksfulla fosterfamilj som gav henne en ny början i livet. De är också en berättelse om starkt engagemang och hur djupt alla inblandade påverkas.




Hemsk bok..
Läste ut den på 2 dagar, vilket betyder att jag inte kunde slita mig från den. Hur hemsk man än tyckte att den var så fortsatte man bara läsa...

Kommentarer
Postat av: J.

Sv: 16, sj?

2009-03-07 @ 23:04:48
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: nej jag ska börja... :P

2009-03-07 @ 23:07:38
URL: http://jantra.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0