Valpkurs 3

Då var vi tillbaka från valpkursen, eller vi har varit hemma ett tag nu, men ändå .. :)

Idag började vi med fot/kontaktövning. Fyfan vad svettig jag blev! Fick springa och kämpa för att Steven skulle tycka att jag var intressant ..
Körde en annan övning också.. Vi stod med hundarna i en stor cirkel. Sedan skulle vi en och en gå slalom mellan dem som stod. Steven var ganska duktig faktiskt! Han brydde sig inte så mycket om de andra hundarna och sökte kontakt ganska ofta.. Eller kontakt sökte han inte, han kollade om han kunde få nå godis :p haha.
Sedan fick Camilla runt och kände igenom alla hundar å så.. Sånt är alltid bra, att hundarna står stilla och så kommer det helt plötsligt någon och går igenom dem, kollar munnen, tassarna osv.
Gick in och körde lite teori. Pratade om inlärning och sådana grejer.
Efter de så körde vi inkallning som vanligt, gick bättre idag tycker jag! Steven var lite spurtigare än han brukar vara! Super! :D
Sedan körde vi sitt och stanna kvar. Insåg att jag varit lite för snäll med Steven när vi tränat de här hemma, jag har låtit han flytta på sig lite när jag gått framåt. Men det ska vi träna bort, för än är det inte för sent! ;) Blir att träna det imorgon, man måste ju inte vara ute för att träna sitt och stanna kvar.

Ja, tyckte verkligen att den här gången gick riktigt bra! Är nöjd med Stevens och mina prestationer!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0