Tudeluu..

Nu är jag här, kan inte sova.. Var så trött efter valpkursen så jag somnade direkt efter middagen, typ 20 tiden någongång? Vaknade vid tolv och släppte ut hundarna så att dem fick kissa, sen pratade jag med Fredrik på telefon i typ en timme..

Blev riktigt stolt idag på valpkursen, Steven var sååå duktigt.. Insåg idag också att det bara är 3 gånger kvar!! Kommer sakna gruppen, har redan vant mig vid dem och jag tycker att det är så roligt! Vill inte sluta... Och kommer nog inte bli några mer kurser i sommar som man kan gå på.. Tråkigt..

Efter kursen så körde Linnea mig till Granån, Fredrik var där, för Felix uppfödare hade kommit dit för att hälsa på och ville då att Fredrik skulle komma dit med lillkillen så hon fick se honom.. Blev att prata lite om patella osv, För Felix har börjat halta med höger bakben osv.. Det gör hans bror Teddy också..
Åsa sa att det nog inte är nå patella. Är mest troligt så att han rört sig för mycket, och de är sant. Vi har inte tänkt på att han ännu är valp och måste ta det lugnt. Kan hända att senan växt snabbare än knät, så att den var åt sidan.. Svårt att förklara med text.. Så nu är det en massa vila som gäller för hans del, inte nå spring inte!
Fick även tillbaka 30% av inköptspriset idag, dvs 2500 eftersom Felix bara har en testikel.. Min lilla One bullet Felix ^^ hihi.
Det är hans namn nu ;p Eller de har varit sen vi fick reda på att han bara har en kula ;p mohaha.

Ska ändå kastrera han, är ingen idé att han plågas av tikar och revirmarkera överallt när jag ändå inte kan använda honom till avel. :) Tråkigt ändå, för han är så fin! Men men. Vi ska nog köpa oss en tik i framtiden och starta en egen liten kennel med små jappar ;) Det är en dröm jag har, att ha en egen kennel!

På tal om Felix, fy fan vad han liknar min Wille med vissa grejer han gör! Jag brukar säga till dem som träffat Wille att Felix är Wille i en annan kropp. Wille är på nytt född, i en annan hundkropp dock, men annars är de han! Helt klart! hehe.


Jaja. sitter ensam här hemma nu, Fredrik är och jobbar.. Ska fortsätta läsa min bok och sedan ska jag försöka sova hade jag tänkt..

Och en sak till, imorgon har jag skrivit upp att jag och Eva ska på handledarkurs, men nu när jag kollade på YA's hemsida så stod det att kursen är den 30:e! Har dem sagt fel dag åt mig eller vadå?! Måste ringa dit imorgon, för dem sa den 22 åt mig.. Hoppas verkligen inte att de är den 30:e, för då krockar det med Stevens kurs, och den vill jag ju verkligen inte missa.. Kommer bli förbannad om dem sagt den 22 och så är det den 30:e.... morr

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0