Måndag

Tjohejsan..

Har inte så mycket att skriva så det blir inte så mycket uppdatering..

Somnade efter 6 tiden någon gång. Först då blev jag trött, men inte konstigt egentligen med tanke på att jag sov till 17 tiden igår..

Idag har jag vaknat vid 13.30. Har bara gett hundarna mat, varit ute med dem och sen kört lite klicker träning med Steven. Det är fan skitroligt !
Nu gör jag så att jag satt en liten kartong på golvet, sen så ska han gå fram till den och nosa . Sen har jag smått börjat med att han ska gå fram till kartongen och lägga en tass på den. Går skitbra och det är sååå roligt! Får skratta en massa när jag håller på och tränar honom!

Ska lära han att skämmas här näst.. Måste bara skaffa mig en bra tejp, typ målartejp, för vanlig tejp sitter inte fast.


Och gud! JAG HATAR FOLK SOM VISSLAR!! Man visslar bara när man ska kalla in hunden, om det nu behövs! Man går FAN inte omkring och visslar för att vissla. JAG HATAR DE!!!! Jag blir helt störd och vill bara springa ut i skogen, skrika och riva av mig håret. Så mycket hatar jag folk som visslar!


Även en sak till som gör mig förbannad, såna som INTE knackar, utan dem sliter bara upp dörren och skriker "HALLÅ".
För det första så blir hundarna så nervösa när man bara sliter upp dörren och sen börjar skrika. Det är bättre om man knackar, väntar i 3 sekunder och låter hundarna börja skälla och efter det öppnar man dörren och kliver sakta in och ber hundarna sitta..
INTE SÅ HÄR:  BANG (dörren slits upp).. "HALLÅ! VAD GÖR NI?! , VARS ÄR DEN DÄR GREJEN?! " .. hundarna blir uppspelta som fan och hoppar och skäller.. "Heeeej Felix! NEJ STEVEN, INTE HOPPA!!!!!"

Konstigt att han hoppar då när de flesta kommer in på de där sättet.
Ska börja låsa dörren så att folket måste knacka! Så att jag hinner lugna ner hundarna innan man öppnar dörren. Blir ju inte roligt när Steven är vuxen, och så kommer han springandes mot alla när dem öppnar dörren.
Vissa skulle verkligen behöva en spark i arslet!



Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0