Kattakuten!

Fick för ett tag sedan sms av kattakuten i Piteå. Tror de är i Piteå..
Dem frågade om jag kunde ta mig an några 5 veckor gamla kattungar.. Klart jag kan de!

Läste för några veckor sedan i Robert Ashbergs blogg, då hade han fotat lappen från kattakuten och lagt in den på bloggen.. så jag gick in där och kollade. Såklart kunde jag inte hålla mig, så jag skrev till dem och berättade om mig själv, och att om dem har någon katt som behöver tillfälligt hem, eller om de kommer in några kattungar som behöver en stödmamma så var det bara att höra av sig till mig, eftersom jag hade själv en katt som har kattungar.

Ja, för någon dag ringde dem första gången, men dem var 2 veckor och behövde komma till en mamma redan efter några timmar.. Kunde inte åka och hämta dem, så det blev inte av..
Men nu fick jag ett sms, det var 6 kattungar som behövde ett hem, men så många kan jag inte ta, de blir då 9 bebisar för Misse att hålla reda på, det blir alldeles för mycket! Det vet dem också, så dem frågade om jag kunde ta någon/några.. Blir kanske 3 st jag får hit.. :)

Så jag hoppas dem kommer imorgon.. Men om dem har tur så hittar dem någon mamma närmare Piteå! Men för min egna del så hoppas jag ju så klart på att bebisarna kommer hit! ;)





Mina älsklingar ser ut så här nu :) 5 veckor gamla idag!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Awwww omg fyfan vad söta ;D vill ha :p

2009-06-17 @ 22:13:33

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0