Handledarkursen.

Tjolahopp!

Idag har det inte hänt mycket, vaknade vid 10, ringde till YA för att höra så att det var handledarkurs idag, och det var de!! Tur!
Gav hundarna mat, gick ut med dem på gården och sedan la jag mig ner i sängen igen för att se på tv.
Fredrik kom väl hem vid 13 tiden.. Då masserade jag hans rygg, sen la jag mig bredvid honom och så somnade jag. Vaknade jag av att hundarna började skälla och jag hörde en bil köra ner på gården. Var Eva som kom och plockade upp mig :)

Handledarkursen gick bra, hann inte bli så förbannat långtråkigt heller. Var bara hungrig som fan! Men nu har jag papprena som behövs och ska skicka in dem imorgon så att jag får börja köra med Eva så fort som möjligt! Är bara ansökan om att hon ska vara min handledare, inget annat. Har ju redan lämpen så.

När jag kom hem så sprang jag ut med en bok åt Eva som hon skulle låna.. :) Sedan satte jag igång och lagade middag. Blev köttfärssoppa. Har ju lovat Fredrik att göra de åt han och nu fick han de!

Ligger här nu helt mätt och belåten.. Funderar på att kolla om grädden och äggen inte gått ut än, så kanske jag sätter igång och gör en smarrig kladdkaka. Det tror jag Fredrik skulle gilla :) Mej med! haha.
Sitter även och funderar på om jag ska orka göra uppgiften som vi har till valpkursen imorgon. Man skulle ta reda på fakta om sin ras. Lite svårt egentligen eftersom vi inte vet vem Stevens pappa är, kan lika gärna vara renrasig.. I och för sig så gör det ingenting ifall jag inte orkar skriva något, för Linnea har ju precis samma ras eftersom hon har Stevens bror.
Men jag får se, känner mig så slut i huvudet, känner mig stressad nu över den där uppgiften till kursen.. Aja..

Aja. Nu ska jag kolla runt på nätet lite, sen ska jag gå och kolla i kylskåpet på grädden och äggen!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0