Tisdag

Tjoho!

Jag har typ ångest.. Jag beställde tid på gammelstads djursjukhus för kastrering av Felix. Orkar inte med hans revirmarkerande nå mer helt enkelt. Tänker inte stå ut med de eftersom han bara har en testikel och jag kan inte använda han till avel. Så lika bra att kulan ryker!
Det kostar 3200 kr! Gud i London alltså!!! :O Jag har bara 1000 kr kvar som jag sparat.. Har lite pengar på kontot, men det saknas ändå en massa jävla pengar! Minst 1500kr!
Är säkert billigare i Kalix, men jag far fanemej inte dit! No way!  never ever. Dessutom så måste dem gå in i buken på Felix och hämta kulan som sitter fast där, och skulle jag göra de i Kalix skulle jag garanterat få tillbaka en död hund. Dem kan ju ingenting på de där stället........
Såå, någon som vill skänka mig pengar eller låna? pah, nä, skulle väl inte tro de.. Får fara på banken på måndag och hämta ut pengar från en av mina fonder helt enkelt.. Det är de som gör att jag får ångest... Jag har redan hämtat ut nog mycket pengar därifrån, så kommer ha GARANTERAT över 10 lakan i skatt nästa år!!

Måste skaffa mig ett jobb. Men måste då först skaffa mig ett körkort.. Kan inte de där jävla papprena komma så att jag får börja övningsköra med Eva så att jag har de där kortkortet snart?! Jag blir galen. I NEED MONEY!

Vet i alla fall att jag kommer få min pension i sommar. Rinde till Försäkringskassan igår och hon sa att jag har rätt till den, eftersom jag har ett vanligt sommarlov och tänkt fortsätta på gymnasiet efter sommaren.. Tur de.. Bara synd att den först kommer EFTER kastreringen. Hade behövt pengarna på tisdag....

Aja. Nu ska jag och Fredrik åka till Kalix. Han ska på Lindeholms och beställa/köpa grejer till AMG:en.. Bland annat ett oljefilter ska han köpa.. Sen var de nå till bromsarna som han skulle ha. Har inte orkat lyssna så speciellt mycket eftersom jag har så mycket annat att tänka på..

hejs!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0