Söndag

Hejsan!

Idag vaknade jag efter 13 någongång tror jag, är inte helt säker..

Igår så var det fullt upp, torka en massa spya hela dagen, eller byta tidningar i Stevens tillfälliga hage.. Efter 18 tiden så spydde han inte lika ofta och det blev mindre och mindre.. Efter 21 tiden har han inte spytt alls! skönt de! Så hans spyattacker igår måste ha varit pga att han ätit för mycket i förrgår..

Igår var det pubkväll på Kvarngården här i Björkfors, ca 10 minuters promenad ifrån vårat hus. Blev att fara dit och titta, var mycket mer folk än när det var Pizzapub i juni.
Senare där så började Linnea underhålla folket, hon sjunger så otroligt fint! Vill också ha en så bra sångröst!
Blev en hel del skratt också!
Kom hem efter 2 tiden i natt, då satte vi oss framför tv:n och såg på tv och åt chips. hehe.
Vi båda somnade i fotöljerna..

Vet inte vad som händer idag.
Fredrik åkte iväg med sin pappa för dem skulle kolla på något uti traktorn.. Sen ska dem nog fara och hämta hörnsoffan som vi ska få! yeah!
Har kokat lite buljong åt Steven, så att han sakta men säkert ska vänja magen.. Vågar absolut inte gå för fort fram nu när han mått dåligt pga att han ätit för mycket av en annan mat..

Nä, nu ska jag ta och göra lite risavkok åt Steven.. Han måste vara vrålhungrig.. Men inget jag kan göra åt de.. Han kommer inte få äta så mycket som han egentligen behöver på flera dagar.. Hans mage är så känslig nu..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0