Onsdag

Halloj!

Har vaknat för 1½ timme sedan kanske. Läste ut det sista kapitlet i Om jag kunde drömma..  Idag blir det att börja med boken När jag hör din röst.. Ja för er som inte vet, de är Twilight serien. Jag är fast! Kan inte sluta läsa..

Igår på kursen gick de bra. Blev ganska mycket prat så det blev bara träning i ca 35 minuter. Jag och Christina (?, vet inte om hon stavar med CH eller K) tränade skvaller tillsammans. Hon har en såå söt Australian Shepherd valp! Båda vovvarna var så duktiga :) Och Christina var så positiv och sa bra saker hela tiden så man kan inte vara annat än glad i hennes sällskap! hehe. Andra gången jag tränar med henne.
Sen fick jag träna med 2 andra, då skulle vi köra skall .. Steven ville inte skälla i början, men när hans bror Hobbe började skälla, då blev det fart på Steven också.. haha.
Som Camilla sa "men Hobbe skäller ju! Då måste Steven också kunna skälla!" haha.

När jag kom hem blev det att äta en macka och sedan la jag mig och läste lite i boken.. hehe. Efter det storstädade jag i sovrummet, som för tillfället har varit ett förråd och en plats för katterna. Vill nu verkligen ha en soffa så att jag får börja sova i sovrummet igen! Eller fotöljer! Vad som helst!! Vill ha mitt sovrum tillbaka!!!

Ska snart börja diska det som är kvar, Fredrik diskade det mesta igår. Måste storstäda huset, tydligen ska några av hans släktingar från Kiruna (?) komm hit . Eller dem ska sova hos hans mormor och morfar. Men dem lär ju komma hit och se hur han bor, och jag vill inte att dem ska komma hit och se hur de ser ut just nu.. Alldeles för många djur i huset. Tycker kattungarna kan växa upp nu så att dem får flytta till egna hem! Visst, jag tycker om dem, men det börjar bli för mycket päls på golvet, och jag nyser mer och mer.
Måste börja dammsuga varje dag så att jag inte lyckas bli så allergisk så att jag inte kan ha kvar dem i huset.. usch..

Här får ni en bilder från i natt ;p Mercedes gården! Niiiice ;)



Från vänster : Fredriks 123:a , min 126:a och Fredrik E50 AMG ;) ;) ;) Fett!




Dem Feta ;D mohaha


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag sa ju att du skulle fasna i böckerna.. :P

2009-07-03 @ 16:55:27
URL: http://inna91.blogspot.com

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0