Lördag

Godmorgon!

Har vaknat för 1½ timme sedan, alltså klockan nio. Har sovit i ca 3 timmar nu.. Vaknade av att Steven spydde som ett svin. Blev orolig som fan.. Misse spydde hela natten igår av någon anledning, och började oroa mig att hon har något som smittat av sig på hundarna..
Fredrik ringde till sin mamma och frågade vad det kunde vara, och hon berättade att Steven ätit upp Pascals mat, för Palle hade inte ätit upp maten och då hade Steven vräkt i sig maten.. Ganska för mycket mat för Steven, som äter ca 4dl varje måltid, och Palle äter 7-8 dl varje måltid (3 ggr om dagen, och han är en Grand Danois).. Så Steven fick i sig en dagsranson..
Fick veta att hundarna har mat i magen i alla fall i ett dygn innan dem smälter de? Ja, då hade ju Steven kvar frukosten i magen, och vi visste in om att Steven ätit Palles mat så jag gav ju han kvällsmat igår efter att vi hämtat honom från Granån.. Stackarn.. Fattar inte hur han kan äta så mycket !



Får se vad som händer idag, är Pubkväll i byn. Så ska väl dit och titta, men orkar inte dricka.. Har ändå inte råd att dricka så. hehe..

Jaja. Nu ska jag läsa lite bloggar, och sen får man se vad jag hittar på.. Ska väl in till Kalix senare idag.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0