Jaja..

Kom hem för ett tag sedan.. Åkte iväg vid 20 tiden till Granån för att snål äta hos Fredriks föräldrar, eftersom vårat kylskåp i princip endast innehöll mjölk och tomatsås.. Usch!
I Granån åt vi nå kyckliggryta, ris och sallad! Var väldigt smarrigt!
Sedan åkte jag, Fredrik och Emilia till Kalix och handlade lite. Fredrik fick sin lön idag! Blev en del skratt i bilen, men även en del seriösa konversationer.. Allvarliga grejer, men kan inte ta upp det här i bloggen.. Eller kan, kan jag, men jag vill helt enkelt inte..

Sitter nu helt ensam här hemma med djuren.. Fredrik har åkt iväg för att jobba.

På tal om djuren, håller på att bli helt crazy på den där kattmamman som är här.. Vet inte alls vars hon är nu, lät som att hon hoppade över kompost gallret in i vardagsrummet, men hittar henne inte.. så nu får hon fan vara. Jag orkar inte med henne.
Hon är så fruktansvärt aggressiv nu, och så har hon börjat stöta bort en unge också.. Som tur är så är Misse världens bästa mamma, när det gäller småkattungar.. Hon har ju fortfarande mjölk i "tissarna" (haha!) så hon har börjat tvätta den och låter den dia henne.. :) Hur snällt är inte de?
Nå väl, ska sms:a till kattakuten imorgon och säga att vi inte kan ha kvar dem, de här skulle ju vara ett tillfälligt hem, alltså några dagar, tills dem hittat något nytt.. Men nu verkar de som att dem utnyttjar de här lite och att dem tror att katterna ska få stanna kvar.. Nej, det funkar inte med 9 katter i det här huset, verkligen inte!

Aja, nu ska jag gå och försöka få lite foton på katterna .. :) hejs!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0