Fredag

Hejsan!

Idag lyckades jag vakna 12.35! woho! Vaknar tidigare för varje dag som går! :D Haha.

När jag vaknade så började jag prata med Fredrik om en dröm jag haft precis innan jag vaknade.. Tror nästan att jag måste ha skakat av ilska i sömnen :p haha.
Sedan blev det att släppa ut hundarna (jag har varit ute med dem halv nio också, så jag vill inte höra nå skit om att jag inte går ut med hundarna! ) .. Sedan blev det att mata alla små barnen. det är ett jävla göra de, tar typ 15-20 minuter innan man gett alla djuren mat och ser till så att kattungarna får äta ifred och hundarna inte kommer och tar deras mat!

Sitter här nu och funderar på vad man ska göra.. Kanske slänger i mig lite kräm, och sen så kanske jag börjar städa lite.. Är kattsand över hela huset också, för katterna sprättar de utanför lådorna och så blir det en massa sand när Felix står och gräver i lådan utan lock och Steven sticker in huvudet i lådan med locka och ska äta kattskit.. Då följer det med en massa sand!
Vet inte vad jag ska göra för att få dem att sluta.. Och Steven är hela jävla tiden hungrig, vet snart inte vad jag ska ta mig till. Som idag, han hade fått mat, närmare 3 dl! Och direkt efteråt så gick han och åt upp Felix mat och sen medans jag stod på toan och sorterade tvätt, då högg han in på kattlådan också.. fy fan vad vidrigt!

Nej, nu ska jag runda av här och sätta igång lite musik, klä på mig och sedan se om det finns någon inspiration till att städa.. Kanske väntar till Fredrik kommer hem, han borde komma inom en timme typ, dem skulle bara flytta traktorn till ett nytt ställe..




Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0