TRÖTT.

Nu sitter jag hemma i soffan igen :) skönt att ta det lugnt ! Är typ helt slut..

I Haparanda har vi varit på IKEA, Rusta, Elgiganten och ICA... På IKEA köpte vi 4 lampor, 2 ihopfällbara stolar, krokar osv till toaletten :) På Rusta hämtade vi tvättmaskinen som min mormor har köpt åt mig :) Vill nu ha den ikopplad så att jag får sätta igång och tvätta :p har en ganska så stor hög med tvätt i en IKEA påse i köket :p hahah.
Hatar verkligen att springa runt på en massa ställen, de gör så förbannat ont i knäna och ryggen när jag inte har fått sitta på ett tag!

Har ju skadat ryggen för några veckor sedan, vet i alla fall att det var en onsdag.. hmm.. måste vara typ 2 veckor sedan. Jag skulle gå ut med Felix på morgonen, när jag kom ut så halkade jag på trappan och slog svanskotan i ett trappsteg och så knakade till i ryggen... Låg och skrek i säkert 5 minuter, Fredrik hörde mig inte för han låg och sov. Så jag fick dra mig till dörren och ropa på han. Då kom min hjälte och bar mig till sängen :) hihi.
For till akuten och blev undersökt, men nej, inte var det något enligt dem, men jag har fortfarande skitont och vill bara dö ibland.. Kan inte sova om nätterna, för de gör så ont i ryggen, vet inte hur jag ska ligga för att de ska bli bättre .. Börjar bli jävligt less på de här nu .. :/
När jag nyss stod och diskade så höll ryggen på att ta kål på mig, kunde inte diska klart allt för jag kunde inte stå upp nå mera.. Ska panodil och vila hjälpa mot de här som dem sa åt mig på akuten? Nä, skulle inte tro de...

Funderar på vad jag ska göra nu.. Kanske tar och för över lite bilder från telefonen till datorn :) Jo, det lät som en bra idé! Sen så ska jag nog ställa mig och diska resten av disken.. Har ju som blivit en del disk eftersom vi har målat om i sovrummet och inte orkat bry oss om att diska :p hehe..

Ja och så blir det fest imorgon ;) niiice!

Kommentarer
Postat av: Mia

Vi håller på att flytta för fullt nu ;) Har stått och diskat ett antal timmar idag, min rygg är också helt slut.. ;<

2009-02-27 @ 22:30:46
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0