TJOOSAN

Hatar de här med rubriker, vet aldrig vad man ska skriva där.. :/

Nu har jag tvättat så mycket att tvättställningen är full, så jag får ta och fortsätta tvätta imorgon :)
Funderar på att elda lite så att tvätten torkar lite snabbare... Nå, man får se hur de blir, måste åka in till Kalix snart också och köpa lite snus :p mitt snus är slut så jag går och snor från Fredrik hela tiden, och snart har han slut han me.. :p haha.
Blir väl att köpa nå cigg också, det blir man alltid sugen på när man dricker .. När jag dricker, de är enda gången som jag tillåter mig själv att röka :)

Aja, som sagt så ska vi ha fest idag.. Men nu verkar de som att inga av mina kompisar ska komma... Trodde att dem skulle tycka att de vore kul att komma hit osv, men jag hade tydligen fel..
Så det blir att dricka med alla Fredriks kompisar, men det ska väl gå bra de me, har ju inte ens träffat alla hans kompisar ännu, så det kan bli kul. :) Få lite nya kompisar jag me :)
Men känner mig ändå som lite besviken.. Men men.. Life goes on.

Fredrik är så duktig, behöver inte be han göra någonting, han går nu och torkar köksbordet helt frivilligt :) Han är så fruktansvärt sööt! ^^ hihi. Så söt att man bara skulle vela borra in fingrarna i han så att han får ont och skriker.. nä, den där var dålig.. :p men man vill bara nypa sönder honom för att han är så söt :p hahah

Men nu ska jag se om det finns något vettigt jag kan göra, har nu vilat ryggen en stund efter att jag städat.. Vi tror att de är nå muskler i min rygg som är cp efter att jag ramlat och slagit mig.. Måste nog fara till en massör eller nå .. Fy fasiken vad ont ! Fredrik kan inte massera min rygg utan att jag skriker, hur ska då en massör kunna röra min rygg?

aja, nu ska jag inte babbla på nå mer, ska gå och nypa i Fredrik skinkor :p


Hejhopp gummisnopp!

Kommentarer
Postat av: Elin

du skulle borda fara till en sån där knotknäckare, så han får knäcka din rygg. Om du har så ont i den.

2009-02-28 @ 14:49:17
URL: http://inna91.blogspot.com
Postat av: Mia

Kul med fest! :) Vi ska också ha inflyttningsfest men det blir först när allt är helt färdigt :) Har vi tur så blir det till sommarlovet, haha.. ;)

Nej men vi siktar väl på.. Påsklovet kanske? :D

2009-02-28 @ 20:16:18
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Sofia H

Hej sandra, sorry att ja/vi inet kom.. Men jag var jävla bakis och så när man inte visste när man skulle ta sej hem, ja hade gärna kommit föbi typ 1-2 timmar eller nå.. men de är ju så svårt när du bor där i buchen gumman ^^

2009-03-02 @ 19:39:28

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0